Revolucionarni WooCommerce GLS dodatak – Vaš ključ za učinkovitu otpremu!

Jeste li spremni za revoluciju u svom poslovanju? Predstavljamo vam WooCommerce GLS dodatak, inovativno rješenje koje će transformirati način na koji izrađujete i upravljate GLS naljepnicama izravno iz vaše WooCommerce trgovine. Ovaj dodatak je nevjerojatno moćan alat koji će vam omogućiti da jednostavno, brzo i efikasno generirate PDF naljepnice spremne za tisak.

Zaboravite na dugotrajne procese izrade naljepnica i ručno ispisivanje adresa. Sada možete to obaviti sve s jednim klikom miša! Zahvaljujući WooCommerce GLS dodatku, jednostavno posjetite narudžbu u administrativnom okruženju WordPressa i odaberite dodatne usluge koje želite pružiti svojim kupcima. Nakon toga, jednim klikom generirajte GLS naljepnicu i odmah je pripremite za tisak.

Ovaj dodatak je jednostavan za postavljanje, čak i za početnike u WordPressu. Njegovo intuitivno sučelje omogućuje vam da lako prilagodite GLS usluge za svaku narudžbu. Možete odrediti broj kutija koje će biti poslane, kao i vrijednost otkupnine. Sve informacije o trenutnom statusu pošiljke bit će jasno ispisane na svakoj naljepnici, pružajući vam potpunu preglednost.

Jedna od najimpresivnijih značajki ovog dodatka je mogućnost masovnog generiranja GLS naljepnica za više odabranih narudžbi. Zamislite koliko vremena možete uštedjeti generirajući sve naljepnice odjednom, umjesto da to radite za svaku narudžbu pojedinačno. Kada su sve naljepnice pripremljene, jednostavno stvorite datoteku koja sadrži sve naljepnice spremne za tisak na jednom mjestu.

Ali tu se ne zaustavljamo! WooCommerce GLS dodatak ide korak dalje. Omogućuje vam da sami odaberete narudžbe koje želite generirati i filtrirate ih prema svojim preferencijama. Sve je prilagođeno vašim potrebama i zahtjevima.

Uz ovaj dodatak, GLS dostava u paketne trgovine postaje brza i jednostavna. Na blagajni, vašim kupcima pružate mogućnost odabira zelene dostave u paketnu trgovinu ili paketomat. Samo nekoliko koraka i vaša pošiljka je spremna za preuzimanje.

Praćenje narudžbi nikada nije bilo lakše! WooCommerce GLS dodatak omogućuje vam jednostavno praćenje svih narudžbi iz administratorskog sučelja u WordPressu. S jednim klikom otvorite URL za praćenje i pregledajte sve statuse paketa. Također, možete generirati URL za praćenje prilagođen jeziku države otpreme ili fakturiranja, pružajući personalizirano iskustvo za vaše kupce.

Ali to nije sve! S ovim dodatkom, vaši kupci više neće morati zvati ili pisati kako bi saznali gdje im je paket. Dodajte broj za praćenje u e-mail koji se automatski aktivira kada narudžba prijeđe u status dovršenih. To će im omogućiti da samostalno prate svoju pošiljku, oslobađajući vas od dodatnog vremena i napora.

Najnovija značajka koju smo implementirali je automatska promjena statusa narudžbe. Sada vam dodatak olakšava život i automatski označava narudžbu kao dovršenu kada je pošiljka isporučena. To znači da se možete opustiti i zaboraviti na ručno dovršavanje narudžbi.

Kao WordPress ekspert, oduševljen sam ovim izvanrednim WooCommerce GLS dodatkom. Njegove funkcionalnosti, jednostavnost korištenja i podrška koju pruža razveselit će svakog vlasnika trgovine. Isprobajte WooCommerce GLS dodatak potpuno besplatno tijekom 7 dana i vidjet ćete kako će vaše poslovanje procvjetati. Ne čekajte više – iskoristite ovu priliku i olakšajte si život danas!

Objavljeno dana